Werkplaats

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid en voor een langere levensduur van uw auto. Bij Autobedrijf van Haarlem & Fischer ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt. We maken gebruik van professionele, moderne apparatuur en al onze monteurs zijn deskundige professionals.  Door middel van diverse cursussen blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Uiteenlopende services

U kunt bij ons terecht terecht voor diverse onderhoudsservices. U bent dan verzekerd van het juiste onderhoud dat helemaal bij u en uw voertuig past. We doen altijd onze uiterste best om uw auto weer heel snel in topconditie te krijgen. Schakel ons daarom in voor een APK, een wissel van de banden of het uit laten voeren van een aircocheck. We helpen iedereen, ongeacht welk merk uw (elektrische) auto of ander voertuig (zoals een bedrijfswagen of camper) ook heeft.

 

Werkplaats-2.png
Image

 

Ook uw auto toevertrouwen aan de professionele medewerkers van Van Haarlem & Fischer?  Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in.

 

 

24 maanden garantie Carprof Logo nexdrive Logo Leaseprof Logo
lijn-onder.png